Praktijk aan huis
Als we werken aan orthomoleculaire therapie dan start ik meestal met een persoonlijk gesprek aan mijn keukentafel, een gesprek over jou, je voeding en wat er in je leeft. Vervolgens in mijn werkkamer aan huis om verder de verdieping op te zoeken. Daarnaast geef ik mini workshop over koken in mijn woonkeuken met prachtig uitzicht over de tuin en verschillende fruitbomen. 

Adres: Griensven 2b, 5275 KE  Den Dungen
Google maps: https://goo.gl/maps/TJS2XVqQw4JQjp5Y7

Online
De vervolgafspraken van orthomoleculaire therapie kunnen prima plaatsvinden online. Onderzoeken doornemen of korte vervolgstappen. daar nemen we kort en krachtig de tijd voor. Dit is prima online te doen. De eerste gesprekken, daar geef ik persoonlijk de voorkeur aan om die persoonlijk te doen, dit is geen vereiste. 

Kasteel Stapelen
Kasteel Stapelen, een hele bijzondere serene plek. Het kasteel is de afgelopen 100 jaar bewoond door de paters van Assumptionisten. Deze paters stonden in hun spiritualiteit voor geloof, gerechtigheid en gemeenschap en waren werkzaam in scholing, zorg- en hulpverlening. De liefdevolle energie is voelbaar op het gehele kasteel. Het kasteel wordt in dienste van de gemeenschap gebruikt en in de Ridderzaal worden trouwerijen gehouden en ook het jaarlijkse Sinterklaas feest voor scholen in de gemeente vindt plaat op Kasteel Stapelen. 

www.kasteel-stapelen.nl
Adres: Stapelen 1, 5281 EH Boxtel
Google maps: https://g.page/kasteel-stapelen?share

Gaia Hoeven
Familieopstellingen met meerdere personen begeleid ik vanuit het spirituele centrum de Gaia Hoeve. De praktijkruimtes worden vooral gebruikte voor persoonlijke sessies of groep sessies met het karakter bewustzijnsontwikkeling. 

www.gaiahoeve.nl
Adres: Molenstraat 37, 5327 AW Hurwenen
Google maps: https://goo.gl/maps/kLnjfXtAUTJzXdneA

In-Company
Indien gewenst kunnen er spreekruimtes in e.o. gehuurd worden of kunnen er gesprekken in-company plaatsvinden. 

Online leeromgeving
Learn/pigsanddragons.nl
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online leeromgeving.
Wil je hier meer informatie van ontvangen, laat het dan hieronder weten!