VERGOEDINGEN

Pigs and Dragons BV KvK 59574941
Beroepsgroep CAT-registratienummer: 57642021-06-24 CAT vergoedbaar
AGB code zorgverlener: 90111579
AGB code praktijk: 90070426

VERGOEDINGEN PRAKTIJK PIGS AND DRAGONS

Indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan kun je mijn consulten gedeeltelijk vergoed krijgen. Meer informatie hierover kun je teruglezen op www. zorgwijzer.nl of neem contact op met je eigen zorgverzekeraar.
www.zorgwijzer.nl
24000 ׀ orthomoleculaire geneeskunde

24504 ׀ Psychosociale therapie

24505 ׀ Coaching

CAT ׀ BEROEPSORGANISATIE

CAT erkent de therapeut als Vergoedbare CAT-therapeut en fungeert als beroeps- en belangenorganisatie. Het CAT is een vooruitstrevende en moderne beroepsorganisatie die op een manier werkt die in de sector ‘management nieuwe stijl’ wordt genoemd. Dit betekent dat de organisatie door professionals wordt bemand die hier full time werk aan hebben. CAT kiest altijd het beste voor de therapeuten en heeft het meest complete All in One pakket voor alternatieve / complementaire therapeuten gerealiseerd. CAT laat niets aan het toeval over!
www.catvergoedbaar.nl.

GAT ׀ WKKGZ GESCHILLENINSTANTIE ALTERNATIEVE THERAPEUTEN

Onderdeel van de erkenning als CAT-therapeut is aansluiting bij de st. GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Vergoedbare CAT-therapeuten vallen door deze aansluiting onder GAT-Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht, onder de GAT-beroepscode en voldoen zodoende aan de wettelijke eisen gesteld door de Wkkgz en de Wtza. De st. GAT levert een klachtenfunctionaris, een geschillencommissie en een tuchtcommissie wanneer dit nodig is. De GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie die zich actief inzet voor professionalisering van de complementaire sector.
www.gatgeschillen.nl

BAT ׀ VERZEKERING BEROEPSVERZEKERAAR AANVULLENDE THERAPEUTEN

Onderdeel van de erkenning als Vergoedbare CAT-therapeut is afnemen van een BBA Beroeps- Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). Kosten €86,- per kalenderjaar incl. assurantie belastingen. Je sluit een beroeps-bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering af die alle aspecten van het therapeut schap dekt: de polis is met zorg op maat gemaakt voor CAT-therapeuten. De BAT polis heeft een volledige Wkkgz dekking en tuchtrecht dekking. BAT is een Nederlandse tussenpersoon in verzekeringen met een vergunning van de AFM.
www.batverzekeringen.nl